Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intensiv buggkurs


Så fanns glädje i stormande steg



Låt musiken leva
så lever jag
Låt stegen treva
till musikens slag


Låt hjärtat ljuda
så dansar jag
Låt blodet sjuda
gör benen svag


Låt kroppen skratta
så finner jag
Låt själen fatta
glädjens andetag




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-15 19:22



Bookmark and Share


  aol
så fint skaldat vännen så berörande
2010-11-16

    Tommy T
Så skönt med en text som är glad och levande. Det behövs i denna dystra tid... :)
2010-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Snyggt rimmat, Star.
2010-11-15

    Bodil Sandberg
Har aldrig gått på buggkurs men det verkar livat dä! -
görhärlig gla dikt!!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP