Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö

Så som livet valt att leva
Så som kärlek valt att gro
Så som stunder av förundran
Så som styrkan byggt en bro
Så som snön har valt att falla
Så som is har har valt en bäck
Så som döden väcker sorger
Så är livet en dag väck




Fri vers av ordskalv
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordskalv