Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om du inte visste vad som hände

Håll mitt hjärta i din hand
Inget måste vittra bort

Sorg,ångest,svek men ack så varmt

Klipp bort delarna i ditt liv
likt en regisör i en film

Lev igen där du gick bort

Hoppa ned i vattnet
Rensa bort skammen i strömmen

Tyst viska namnet av drömmars dröm
mot natthimmlens stjärnor

stäng ögonlocken
Låt ögonen glittra igen

Och se att när jag står på ängen

Hålla ditt hjärta i min hand
Inget måste vara fel




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 298 gånger
Publicerad 2010-11-15 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl