Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingspett

tystnaden hårdnar
djupt i tanken
ett minne
svävar flyktigt förbi

vingslagen dånar
bottenlöst

då jag exploderar
i mig själv




Fri vers av Fredric
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric