Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytm.

Hon bygger
upp
tempot

du inväntar crescendot

klassiker från barrocken spelas upp
inuti dig
du hör någon sorts kör
i hennes röst

du tror du vet hur stegringen
kommer låta

men hon svänger av
och det blir en helt ny sång

och du slutar dansa

du vet inte längre
hur man gör

och sången har du aldrig hört förr

Plötsligt
blev allt omkring dig
alldeles tyst




Fri vers av Матрёшa
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-16 17:47



Bookmark and Share


  Erik Hall
Mycket bra!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa