Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min katt är svart och heter Gurkan.


rädsla.

Jag har en liten önskan
En enda liten önskan
Som ligger ihoprullad som en liten katt
I min något ärriga halsgrop.
På morgonen brukar den kröka rygg, gäspa
För att sedan trampa runt
På mina spetsiga nyckelben en stund.
Ibland är den så modig
Att den lyckas klättra upp till mitt öra
Den spinner mjukt i några minuter
Innan den kryper in i min hjärna

Jag har en liten önskan
En enda liten önskan
Om att få lov att vara vettskrämd
Vettskrämd för tiden
Livrädd för att leva, dödsrädd för att dö
Panikslagen inför ångesten
Vill krypa ihop vid någons halspulsåder
Känna den slå och sedan kvida och spinna
Jag är så rädd, jag är så rädd
Visst är du väl också rädd?

Visst är du väl också rädd?




Fri vers av Clockwork
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork