Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från punkt till punkt i kärlekslabyrinten




kalla nätter med mörka drömmar
kylan biter
själens öga något förblindad
i saligt sken

veken som inte längre nådde
till sanning
och bittert sökte sitt svar
i tvekan

fann sin ro i ensamma melodier
solosånger
full av svårläkta infektioner
kärlekssvag



men

så långt kanske jag dock strävar
värme och ljus
två varsamma händer
som möts

och längtans glöd vill ännu inte
släckas ut
trots att hjärtat ännu sorgset
sörjer bakåt

upplevelens är ändå för stark
denna puls
som lever för att aldrig dö
kärlekslös




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-16 20:55



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Jättebra! Hihih ;) puss puss min älskade mamma<3
2010-11-17

  aol
stark sogsen om minnen,
men ett ljus som vägrar att slockna,
kändes i mitt hjärta,
2010-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Fast man är bränd skyr man inte elden. Den finns ju där. Den måste ju brinna.
2010-11-16

    Tommy T
Fin text som för mej handlar om en låga, som trots allt vägrar att slockna. Gillar särskilt dessa rader:

"veken som inte längre nådde
till sanning
och bittert sökte sitt svar
i tvekan"
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP