Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Enklaste Resan ...


~ Mannen som kunde tala med kvinnor ~

Årstiden är senhöst de färgglada löven har mörknat.
Vindarna är friska hanterbara
men upproriska med en kyla som kräver ett hus ...
Vårat hus ligger vid havet.
Vi sluter upp strax efter solnedgången,
vi är glada,
förväntansfyllda och nyfikna ....
Vi fyller huset med ljus, vi tänder upp den gamla öppna spisen
och den torra ekveden sprakar värmer
födder hopp och energi.
Värmen i huset har inte riktigt stiget ännu
så vi värmer varandra inlindande i filtar framför brasan till
skön avkopplande förförisk bossa nova musik ...
Jag lagar en upphetsande, lekfull minnesvärd måltid bestånde av
oston, anklever, nyfångad piggvar och
massor av nyplockade ångade grönsaker
du dricker och njuter innerligt av
den kalla lockande årgångs champagnen ...
Vi njuter varandras närhet med smek och kyssar för
att sedan tappa upp ett bad fyllt med hundratals färska rosenblad
vi njuter doften av badrummets doftljus
och vi kan konstatera att kvällens doft är jasmin och lavendel ...
Självklart har vi renbäddat med dom manglade sidenlakanen ...
Jag har dukat upp desserten som består av jordgubbar,
passionsfrukt och våran älsklingschoklad
som vi njuter i sängen innan
vi masserar varandra med
en olja som värmer upp känslor som upphetsar oss till att
älska passionerat länge länge tills vi slutligen
somnar in av lycka och total harmoni med våra lustar ...
Morgonen gryr och du vaknar till doften av ännu en eld,
nyrostat kaffe och kanelbullar ...
Jag tar dig till havet och vi vandrar där
längs salta vågstänk hand i hand och vi är så uppslukade
av varandras charm och ödmjukhet
att vi nästan helt glömmer bort att jag
bara ville bli din skrivarvän på poeter.se


A.Leander




Fri vers (Fri form) av Passion>Me
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-16 22:56



Bookmark and Share


  wellness tina
illusion, en dagdröm el. kanske en verklighet..
fint skrivet..
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.