Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tusen sinom tusen år av


Väntan




Så var du sann
Likt blåa himlens moln
Som hjärtats röda saga

Bar dig i min famn
Genom ängens höga gräs
Till grindens öppna hägn

Lät dig löpa fri




Fri vers av van Couver
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-17 01:13



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Fin så här tio år efter milleniet
tankarna kommer ofta en bit in, gäller även decennier

Be well,
LPWJ
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver