Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kameleont och svarta sopsäcker av intetsägande nonsens.

Svart natt och
plötsligt kommer
uppenbart

ofrånkommande
faktum.
Andas i
vakuum

Urholkat
på riktigt.

Alltid så
jävla
tom.
Fylld av
ingenting

vad är
vad?

Snurra en
perfekt
cirkel och
plågsamstirra i
backen

lås venerna
och blockera
navelfnitter.

och låtsasdölja lite
med
handen

skrapa sönder
vägg.

Skratthesa röster
och
hejsan här får du vara allt
utan dig själv
.

smörja rinner
ur munnar och
allt svävar runt
i ett kladdigt
nonsens.

Höjda röster
bland oförstått

och ett rum
av dålig luft.

och en dörr som
krymper och

det förutbestämda
beslutet

Räkna timmar
och håll min hand




tills jag rasar.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-17 22:51



Bookmark and Share


  kaos_lyrik
cool :)
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe