Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimfrost



när fuktens ansikte
kysser
torra kalla grenar

då öppnas portar
till ett
kristallandskap




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-18 06:47



Bookmark and Share


    wildrosen
underbart skrivet...
2010-12-07

    Max Poisé
Du fångar känslan med fåtal ord och du gör det bra...tack för detta!
2010-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Som onekligen har sin tjusning.

Fint formulerat.
2010-11-18

  Junitvillingen
Men himlans vilken jättevacker dikt!! Så få ord men SOM de berör! Det sista stycket är helt fenomenalt ju:-))
2010-11-18

  vargtass
Vackert! =)
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP