Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it makes us human or not?


Jag ville slita ut dina inälvor och spotta på ditt hjärta - Ändå beundrar jag och ler.

Perfektionismen strålar igenom blytjocka väggar,

för där står du

på piedestal och formar oss andra till små idioter.

Dina ord trollbinder och fryser ut den varma gemenskapen som kunde ha existerat. Just för att jag äger en grönt äcklig jävla egenskap som segregerar min kvarvarande intelligens.

Jag vill slita ut dina inälvor
spotta på ditt hjärta
trycka ned dig i träskfyllda avlopp
och mosa ditt vackra ansikte

Ändå ler jag och säger de ord som aldrig skulle avslöja.

Ditt liv kantas av framgångar och din natt av fyrverkeri
dina ständigt ljumma sommarvindar och behagliga strandpromenader häller ännu mer hatglycerin i min författade rättvisevärld.

VEM FAN HAR BESTÄMT ATT DU SKA GLIDA FRAM PÅ LIVET, FLYTANDE.....utan svallvågor?

(fan vad jag hatar dig)

Jag vill bränna upp dina ord och lemlästa din uppenbarelse,
slå ihjäl dina fotsteg och tortera dina blickar,
kasta din själ till en container för blandat avfall
och skicka dig till obetydelsens rike.

Jag vill slita ut dina inälvor,
spotta på ditt hjärta

Ändå ler jag
och smeker ditt sinne av all min beundran.




Prosa av Max Poisé
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-19 10:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ord och inga visor. Starkt ilsket men man känner smärtan mellan raderma.
2010-11-19

    Niklas H
starkt och jävligt schysst skrivet Max!
2010-11-19

  Mats Henricson
Grymma känslosvall för tankarna till "hela havet stormar" ! OM denne (denna ?) individ existerar i verkligheten bör han, kanske, ha en "livvakt"..........
2010-11-19

  aol
starkt glödande och så ömt, så mänskligt,
2010-11-19

  Kjell A. H Lundin
Milda makaroner!!

Ja, det gör dig sannerligen mänsklig, men
jädrar med vilka starka ord!

(Undrar lite över din "perfekta" mottagare!)

Varm Hälsning
Kjell
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé