Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstecken av osynlighet




jag höll dina händer
trots kyla
fanns glöden till trots

så många trevande förlåt
trots ovilja
fanns blickens svaga punkt

jag såg dina brister
men också
fanns dina goda sidor

så många kärleksfulla stunder
i rotation
fanns mer än osäkerhet

jag vet att mina tankar
var mer
fanns ingen äkta respons

så många dagars undran
varför jag
fanns till överhuvudtaget




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-19 14:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du finns för att Gud vill det.
2010-11-19

  peter markurth
bra
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP