Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldglimmer

Söndag eftermiddag, på en grön bänk
Vasaparken.
På gräset intill en gigantisk ek
ligger ett lyckligt par

Hennes kopparröda hår
kamoufleras in i höstlöven
som faller från träden

Han.
tar fram en termos
med skogsmulle på
varm choklad
ostsmörgås

Smakar bäst en kylig höst

När löven
i solen
-Glimmar som guld




Fri vers av MissManic
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-20 12:00



Bookmark and Share


  thyra
Vackra bilder ger din text! Fint!
2010-11-20

  wildrose
Jättefin text
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic