Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första vinterdagen

Vaknar
Tittar ut
Ett vitt landskap

Natten
Det har hänt mycket i natt
Årstiderna

Har sin gilla gång
Vår blir sommar
Sommar blir höst
Höst blir vinter
Vinter blir vår

Vår blir sommar
Sommar blir höst
Höst blir vinter
Vinter blir vår

Och så om och om igen
Varje årstid har sin charm
Charm och tjusning.

Men nu. Vinter.
Första vinterdagen.

Jag kokar choklad
Brer smörgåsar
Jag klär på mig, lager på lager
Och går ut.

Vid en frusen sjö slår jag mig ner
Dricker den varma chokladen
Och bara njuter av den 4:e årstiden.

Det är vinter




Fri vers av MissManic
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-29 06:25



Bookmark and Share


  träsnidaren
Den här texten känns sannerligen hoppfull!!
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic