Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mörker

De onda som bor i mitt bröst
Detta för det du gjorde mig

Jag vill skriva ett brev till dig
Skrivet med mitt blod

Som en påminnelse
Skriva allt du gjort

Hur DU förstört mitt liv
Hur ska jag komma vidare?

Ska jag få ett liv?
Ett liv av solsken

Ett liv av glädje och lycka




Fri vers av MissManic
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-11 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic