Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i tunneln

Resan tar sin start vid hållplats Svår ångest
Nu har tåget avgått mot hållplats Livslust

Vägen kommer inte vara spikrak
Det kommer att kränga och tåget kommer göra små stopp
Vissa lite längre.

Men jag har startat.
Jag sitter på tåget som snart lämnar stationen.

Det kommer stanna för att plocka upp fler,
fler trasiga själar

Kanske även supportrar
Nån som håller oss i handen när det kränger

Tunneln är nu lång och svart
Men det kommer att komma ett ljus.

Ljuset betyder slutstation.




Fri vers av MissManic
Läst 602 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-09 11:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Talande dikt
om själens längtan
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic