Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam över livet

Pendeln, mitt liv är som en pendel,
upp, ner - jag vet snart inte vem jag är.

Känslan av skam över hur jag mår är stark,
jag bor i ett tryggt land, jag har mat för dagen
jag får uppleva kärlek.

Så finns det folk, som dör av svält
folk som dör i krig, hedersmord.

Vad har jag för anledning?
Skam. Jag känner en skam över allt.

Jag har min man - mannen som räddade mitt liv,
han som kom 6 månader innan snaran kom.

Man, hund och katt.
Jag bör vara lycklig men något i bröstet gör ont.
Smärta, depression & ångest.

Men varför? Jag undrar varför




Fri vers av MissManic
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-01 13:06



Bookmark and Share


  MissManic
Tack Marita! Det är så det känns, jag har visserligen en tung ryggsäck, men jag slipper krig och jag har rätt och möjlighet till hjälp i alla fall
2015-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Text som väcker tankar och känslor!
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic