Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nakna ballerinan



Den nakna kvinnan dansar
Låter kroppen speglas av månens sken.
Naken under ett tunt lager av tyll.

Gatorna är daggfuktiga
Månen lyser klart och på himlen dansar stjärnorna
Natten är tom, bara en ensam kvinna

Och i ett fönster på tredje våningen sitter en man
som betraktar kvinnan i smyg.

Vackert, hon dansar vackert fram likt en prima ballerina.
Och då, det börjar regna och tyllen smeker hennes kropp.

Hon går mot en port, öppnar dörren och försvinner...




Fri vers av MissManic
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-14 00:45



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så intensiv och sensuell. Gillar hur du beskriver kvinnan. Spännande text.
Skulle nog tycka ännu bättre om den om de sista... togs bort.
Men mycket fin.

Vilken härlig bild ;)
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic