Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga tankar

Svarta tankar – svart som natten. Elden brinner i mitt bröst och inget kan släcka den.
Elden bör synas för blotta ögat, så het som den är - men icke

Kärleken sover som ett barn, ett oroligt sådant, för han sparkar och fäktar,
Hunden har ockuperat soffan och katten ligger i gästrummet,

Tårarna bränner som het lava bakom de tunga ögonlocken.
Jag vill få sova tryggt i min älskades famn, men det är nu icke möjligt.

Så sömnen, kom och ta mig, befria mig från ondskan.
Låt mig komma till ro




Fri vers av MissManic
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-14 00:10



Bookmark and Share


  träsnidaren
"Kärleken sover som ett barn"
Hur vackert som helst.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic