Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått snöslask

Promenad i en stad
snön som föll under natten är grå
alldeles full med avgaser och sand

Man trippar på tå,
rädd att halka
rädd att blöta ner byxor och kjolar

Nu vill jag ha kallt
Frusen snö
ingen slask.

Så kan man göra snöänglar
Utan att bli blöt




Fri vers av MissManic
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-20 15:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Kristallänglar finns, det har jag sett!

Även ulliga små farbröder som dansar Linedans på små moln utanför Linköping

Snöänglar i gruppmöte träffade jag på häromdagen och det verkade få in fullträffar på delar av befolkningen i Norrköping
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic