Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ågren dundrar in

PANG & BRAK!

Knuff
Klatsch

Fall.
Faller ihop i en skakande hög
Hög av människa

Fosterställning
skakar.
Nej, inte epilepsi.

Ågren. Han heter så.
Min ångest.

Jag skakar
Det rinner fradga ur munnen på mig

Jag kräks. men bara slem
Skötaren sitter bredvid mig, försöker få mig lugn.

En helt vanlig kväll på Avdelning 36




Fri vers av MissManic
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-20 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic