Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äcklar mig?!

där
just där orden avtar föds befrielsen
av intelligensen
så fritagen och skör
men ändå vacker
inget blir plötsligt ett alternativ i djungeln av tillrättavisningar och ur ett hat utvinns en motsats

vart vi än på havet seglar så kan tårarna fortfarande falla och ord åter döda

ditt eko som ständigt hörs i korridoren
skriket och lögnen byter plötsligt plats
och morgondagen får sitt vite

tro inte att jag ligger sömnlös
eller att jag smider planer på hämnd

jag ler

och går vidare




Prosa av Max Poisé
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-20 22:58



Bookmark and Share


  Anna*
Beskrivet med en inlevelse så att det känns personligt och starkt ... ja, det verkar som om vi är fler som skulle ta den kursen ... när blir den?
2010-11-22

  Blåbäret
snygg hållning, rak i ryggen
lägger det bakom för fötterna skall befinna sig framför
redan vidaregått i seger
hantering som duger gott!
2010-11-21

  Yrre VIP
Mycket bra!!
2010-11-21

  Emme VIP
Jaaa du Max... du skriver så man
får gåshud... Och det är bra =))
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé