Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Om cykel och bussen än råkar i klämma så tro inte därför att Flood stannar hemma. Om vägen är ojämn av grov makadam... med klubban i handen...han nog tar sig fram" Det står Lindö på den lilla bussen och cykeln ligger på bussen.


Karikatyr av pappa om en föreningsordförande 1933 i Norrköping.

Denna bild inspirerar mig till att vara trogen sin uppgift och väl förvalta det pund som har givits just mig.

Alla har vi pund att förvalta bra eller dåligt väl eller illa.

Låt oss vara trogna i det lilla så kommer vi att sättas över mera.

"Väl du gode och trogne tjänare; I ringa ting har du varit trogen, jag skall sätta dig över mycket: gå in i din herres glädje." Matteus 25:23




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-21 15:09



Bookmark and Share


  aol
kloka ord från en fin kvinna,
2010-11-25

  Kerstin VIP
och karikatyrtecknaren har fått sin speciella gåva sitt speciella pund att förvalta med att se och dela med sig av den komiska sidan i tillvaron, det kan behövas ibland.
Verkligen bra tecknat, synd bara att bilderna blir så små här på poeter.
2010-11-22

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!!!
2010-11-22

  Eva Helene VIP
Härligt! Så kloka ord att begrunda och aldrig glömma!
2010-11-22

  mare VIP
Bra text !!
2010-11-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Bibbi.. Din Far var en man av rang..
Och med en stor portion humor...
Härligt att läsa, och se hans "häftiga karikatyrer"..
Och jag tycker att Du förvaltar pundet mycket väl :))
applåder..

kb
2010-11-21

  Kalle.O
Talande och tänkvärt...
Applåd!
2010-11-21

  Eaglemountains VIP
Mycket tänkvärda ord - nu klickade det till i hjärnstammen ....

Att vara tacksamma över det vi har, och inte ge upp. Om en väg blockeras, så tar vi en annan - mot målet.

Tack!
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP