Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det hände


det hände att hon satte sig vid köksbordet
tände en cigg
medan jag drog av mig strumporna

det hände att vi fick för oss att gå ut och jogga
det hände endast en gång
sedan aldrig mer

det hände att hon kom över för att ställa sig
och titta på mig
medan jag tog ett bad

men för det mesta satt vi vid köksbordet
hon tyst
jag strumplös

och nu händer det aldrig mer


















Fri vers av alfa VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-21 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén