Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla människor föds unika...ingen är mer eller mindre..


Ingen slump..

" Ofrivilligt föds man
till denna värld
inget är en slump "







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-21 22:39



Bookmark and Share


    Annika J
Väldigt bra uttryckt!
"Vad är då en människa, att Du tänker på henne...."
2010-11-22

  walborg
Så fint formulerat - ofrivilligheten från början som underlivets gång förvandlas alltmer mot frivillighet, tacksamhet och ödmjukhet.
2010-11-22

  TT
...spännande tanke...allt är förutbetsämt...inget är en tillfällighet...tycker om orden...!
2010-11-22

    ej medlem längre
Så är det, allt har en mening. Fint skrivna rader!


/Ann
2010-11-22

  ULJO
Mycket sagt med få ord
2010-11-22

  Lars E Jönsson
tänk att så få ord kan säga så mycket
2010-11-22

  Larz Gustafsson VIP
"Varenda liten människa
blev skapad helt unik
i akt och mening att hon skulle
bliva Skaparn lik"
2010-11-22

  Bibbi VIP
Nej, "Inget sker av en slump!"
2010-11-22

  aol
ja så är det ju,
2010-11-21

  Niclas Petersson VIP
Viktig sanning på få korta rader.
Gillar.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP