Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedveten


Helvete, jag tror det har hänt igen
Ett hjärta lagat med post-it lappar tål inte tårar
och papper kan ge hemska skärsår

Kom, jag måste köpa plåster




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-12-01 23:53



Bookmark and Share


  Oskar...
Oj, oj...
Måste göra ont... Men bra, riktigt bra är det här.
2005-12-06

    witness
jätte skön ^^

ja hänger med dig å köper plåster ;)
2005-12-05

    Oprofessionell
''Ett hjärta lagat med post-it lappar tål inte tårar
och papper kan ge hemska skärsår''

Väldigt vackra rader :)
2005-12-02

  Propella
Ååååå gumman, det är så braaaa. Det gör ont i mig!
2005-12-02

    David82
Jag giller korta dikter, skär mig på papper i mitt jobb och gråter nästan aldrig och gillar dessutom internet.

Slutsatsen är: Det har hänt igen! och det händer dagligen alla och envar!
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP