Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och från havet kom vi alla . 2

 

måste ner en bit

duger inte att ligga och skvalpa i ytvattnet
där allt är ett kvällstidningsord
krigsrubriker
nakenchocker
hur många nyöppnade sår som helst glittrar förbi i ytfilmen
nej
ner
något djupare och mot en lägre temperatur
där spåren efter dina rörelser blir kvar
mot det djup där andetag inte fyller nån funktion
och jag på nytt bär dubbla hjärtslag




Fri vers av Bo_67
Läst 439 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-11-22 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig skrivelse. Tänkvärd.
2011-01-28

  Anna*
Ursnyggt skrivet! Gillar!
2010-12-18

  karenina VIP
oerhörd finstämd känsla i denna. andas värme och mystik, mångfascetterad och något som måste sparas för den vill läsas igen
2010-11-22

  Ulf D VIP
Spännande text. Spår i vatten om det blir riktigt kallt blir det snö, vacker bild du visar oss.
2010-11-22

    ej medlem längre
Mmm.
Det här tycker jag om.
Mycket.
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67