Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Utan förväntningar om vinning
skrider jag sakta
över tröskeln
och genom
dimridån

Jag tänker inte be om någonting
inte heller kräva
ens ett enda
villkor

Jag är inte medveten om
vad jag själv bär på
I mötet
med en annan
själ

Vi blir
på nytt
genom skiftningar
i hjärtats spegel





Fri vers av Suzie B VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-22 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP