Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världens bästa jobb... men så hopar det sig!


En dag på jobbet

Är det hopplöshet
som bosatt sig i mitt bröst

Är det trötthet
när inte tanken vill

Är det sorg
att inte heller nu

Är det rädsla
för det mörker som en gång var

Är det ilska
som helt bedövar

Är det längtan
till det som skulle komma

När jag inte längre
kan få mig till att arbeta




Fri vers av Mona*
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-23 19:10



Bookmark and Share


  Kalle.O
Bra beskrivet!
2010-11-23

  Kalle.O
Bra beskrivet!
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*