Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej - Du betyder ingenting

Jag känner din puls
Men inte dig

Djupa andetag
Ömma ord

Ord som inte betyder

Det är okej

Dina naglar
I min hud

Dina ben
Runt min höft

Du andas
Rött vin

Ditt hjärta slår
Ojämna slag


Din kropp
Känner mig

Jag är ditt samvete
Du är min dröm

Din puls
Håller mig vaken

Jag lämnar dig
Innan solen
Utan avsked

Det är okej

Vi känner inte varann







Fri vers av Blowingbubbles
Läst 522 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2010-11-23 20:23



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Hjälp, vad underbart fint detta var.
2011-07-14

  * MARY *
den med sååå jäääävla braaaaaa;)
2011-02-17

  Nattsuddan
Så vacker och spännande. Den väcker liv åt fantasin.
2011-02-15

  Nova-Jane
Du målar upp en bild med dina ord i den här texten och lyckas göra den levande med bara några få ord.
Gillar denna mycket!
2010-12-06

  M.B
Gillar den här starkt :)
2010-12-02

  Tigerlilja|
underbar
2010-11-28

  ErikaBorjesson
Den var extreeemt bra!
2010-11-27

  dansa som dom andra
riktigt, riktigt bra!
2010-11-26

  Erika Olsson
Otroligt bra. Jag tycker om vändningarna i texten. Hårt och vackert beskrivande.
2010-11-24

  lisa"puzzle"svensson
så himla bra diktat!
2010-11-24

  Maiah VIP
Mycket bra diktat igen! slutet syr ihop alltihop....
2010-11-23

  Ex¤animo
bra...
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles