Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har rört upp mig, men vem fan är du?

Gå in, gå bort
balansera
gå tillbaka
hur det verkar fungera
innan 2011 börjar
förr? ja man får fråga andra
om innan vi kände och förstod

att brinna är på modet
just nu
någon enstaka lyckas, resten låtsas
hoppas fejkandet inte märks
men du,
dig vet man aldrig något om
men du måste vara något annat

gick in, gick bort
balanserade
vet inte vart jag tog vägen
ingenting verkar fungera
innan 2011 börjar
nu? ja man får fråga andra
som låtsas att dom vet och förstår

för sin egen skull
kan man verkligen vilja vara nära
någon man aldrig vet något om
någon som inte verkar vara något annat
än helt oläsbar?

Publicerat: November




Fri vers av nougat_nisse
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-24 20:27



Bookmark and Share


    vilgot hellros
riktigt bra!
2010-12-04

  Desert dust
Den här gillar jag. Applåd!
2010-11-24

  Lille katt
Lyckades röra mig, påminde mig om ord från någon, någon gång.
lite gråtvarning här, men tack
2010-11-24

  PPQ
gillas mycket
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse