Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dikt om en blomma :)

Låt oss ta den blomman i fönstret som
Snart har vissnat och
måla den men den vita färgen som
vi fick över när vi hade målat sovrummet

Den kommer ändå att dö snart och nöjer sig
med vilken färg som helst
bara den får känna att den har färg en
sista gång

Medan blomman speglar sig i natt och
känner ett sista lyckorus
så kommer vi att älska helt galet
i vårt nymålade sovrum
för att sen vakna på morgonen
för att se den död

Vi slänger den utan att vara sentimentala




Fri vers av Lord
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-24 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här blev oväntat berörd av.
Känner med den lilla blomman.
Som har gjort sitt.
2010-11-24

  PPQ
vad glad man blir av bara tanken på blommor
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord