Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att pulsa genom snö ger ökad puls


Pulsar

Pulsar, pulsar
snö driver
jag igenom
steg för steg

Fjäderlätta
snö kristaller
swisch o andra
ljud och is mot hud

Pälsen, pälsar
om med värme
snö i hår och bryn

Skogens granars grenars
vackra uppbär snö så stolta
ser de ut

Pulsar, pulsar
genom snö
nu djup den
Pulsen ökar
genom snön




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 1118 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-25 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fysisk känsla.
Inspirerande!
2010-12-01

    ej medlem längre
Mycket skön dikt. Det luktar vildmark och jag morrar belåtet.
2010-11-25

  TrollTörnTrappan VIP
Påtaglig puls!
2010-11-25

  Bibbi VIP
Du frambringar en mycket påtaglig känsla.
2010-11-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Du för fram känslan av pulsandet superbt. Känner det i kroppen och benen framför allt. =)
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)