Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar

Jag ångrar
Jag sparar
Jag har
Jag är kvar
Det som inte syns
Är det jag vill ha
Jag jagar
Jag fruktar
Jag har
Jag är kvar




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-25 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg