Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snow Angels, av Laurie Parker


Dun

Uppe ovan molnen
I himmelen
Där är det nog
Varmare
än här

Är där kanske
vår
eller månne
sommar

För varför
skulle annars
Änglarna
rista så
sina dunbolster

Och låta innanmätet
ymnigt flöda
över Moder Jord

Och bädda in henne
och oss
i ljuvligt
värmande
täcke
av lätta vita fjun av dun
som snö

Eller leker de kanske bara
kuddkrig
för att hålla värmen
om de nu har vinter där ovan med

Så många änglar
det måste finnas
så många dunkuddar

Vad roligt de måtte ha!

*
*
*




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 1104 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-25 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om din text. De har säkert roligt!!!

"Så många änglar
det måste finnas
så många dunkuddar

Vad roligt de måtte ha!"


Din text får mig att minnas min morfars ord. Han sa alltid när det regnade, nu gråter änglarna. Då trodde jag att de måste vara väldigt ledsna när det regnade mycket ...


/Ann
2010-11-28

  Bibbi VIP
Ja, jag tror att de har roligt faktiskt för så är atmosfären i Gud närvaro.

Det står om barnens änglar att de alltid ser Guds ansikte. Matteus 18:10

Lycklig den som inte bara ser Guds tårar över all bortvändhet utan också kan se Guds leende.

Mängdapplåder!
2010-11-26

    tramp
Ere så de e … det har dom aldrig sagt från SMHI…
Jag gillar tanken !...och snöänglar…ja jäklars nu ser jag sambandet solklart !!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)