Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDBRANDEN glödde!



Ingmar Hårds kraft- och kroppsdiktning
(och hans drabbande sorgedikt som så
berörde oss), och Henrik Gustafssons
pojkbus med pillesnorrar och titthål i
omklädningsrum, som Anders Petterson lät
sig inspireras av (och kom tillbaka till
scenen med), och oxå jag med min
plötsliga tornedalsskröna. Och den
effektive ålänningen och första
halvtimmens varmhjärtade blues (Anders
P), med klarinettkomp av Ingmar till och
från, och de två renodlade poeterna,
varav en på "Frödinga-dialekt". Och
Samuel Junes som kom inskramlande direkt
från Malmö-tåget, med sin rykande
popnärvaro. Alla var bra ikväll, tycker
jag, på sina olika sätt. Jag tror detta
var den bästa kvällen hitills. Och
12-åringarna i publiken... nog sken de
allt emellanåt, helt vidöppet. Tack ni
alla som gjorde denna kväll, ihopa!




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-26 09:34



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Härligt! Tyvärr har Arne fallit i farstun och kräver min fullkomliga närvaro. Vi kommer gärna nästa gång hojtar han innefrån glasverandan.
2010-11-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Hej Per!

Vad fint det låter. Helt underbart vad du skapat här. Stor eloge.

Jag och Ulf hade i åtanke att gå men blev tyvärr sedan länge inbokade i Norrtälje men vi ska verkligen försöka komma nästa gång om det blir någon.

Att bara fått uppleva den goa Ingmar går ju inte av för hackor.

Låter som det var en fantastisk kväll och ordbrand som glödde är ju ett underbart initiativ av dig.

Tummen upp.
2010-11-27

  Bjarne Nordbö
Nu bestämde jag mej. Trots avståndet. Jag kommer ner under vårterminen, finns det kvar då?
2010-11-27

  Ulf D VIP
En tillställning som ett bra och långverkande vaccin mot arbetslivets vedermödor, ingenting blir sig likt efter sorgedikten.
2010-11-26

  Ingmar Hård VIP
kanske fräckt av en som va' me' att kommentera: men det var fan så kul - och man återkommer gärna för att vara med bland ordnoterna
2010-11-26

  Måna N. Berger
*suckar avundsjukt* Det låter så kul, synd att jag inte bor närmare.. ville gärna vara med! Ni är fantastiska som håller ordens glöd vid liv!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson