Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan paraply i Gbg

Meteorologen
Ger oss
Prognosen

En fjäderlätt bris
Längs din kind

Likt en viskning
Från igår

Dina andetag
Skapar

Din kropp
Är min ateljé

Verk
Av de bästa

Du signerar
Mina lungor

Fingertoppar
Av bomull

Längs din skuldra

Natten berör
Precis som du

Storm
I hjärtat

25 meter
Per sekund

Eller mer




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-26 13:46



Bookmark and Share


  Linnéa Dahlén
Alltså shit, ordvalen. Går rakt in!
2011-06-08

  sockerspöket
saknar ord.. helt underbart fantastiskt!
2011-02-12

  intelikabra
"En fjäderlätt bris
Längs din kind

Likt en viskning
Från igår
"

underbart, från början till slut.
2010-12-06

  lisa"puzzle"svensson
åh, så fin!
2010-11-26

  Sophie Jennifer
Underbart!
2010-11-26

  Ex¤animo
jättefint...
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles