Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få drömma....


Så underbart skönt
släppa tankarna fria
använda varje vrå
av fantasins möjligheter


så bedårande vacker jag är
så oemotståndlig
så vis och intelligent
så älskad


Vilket välbefinnande
jag känner här och nu
glömsk för gårdagen
glömsk för morgondag


I nuet är jag 
vacker
älskad
i total
närvaro
med dig

 




Fri vers av Nic
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-02 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic