Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till minne

bortanför finns minnet av dig
inombords lever du så starkt
dina levande gester

dina tankar har vi städat undan
kärleksbreven blandade med ännu
osorterade fotografier och telegram




Fri vers av Andasin
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-12-02 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin