Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär-lek

Brinner eld
och hand därpå
längsmed älskogs
andetag

brinner doft
av ljuvlig väntan
och passionens
hjärteslag

brinner smak
av längtans sötma
smak av saknads
sorgesalt

hud mot hud
är endast nära

då hjärtat giver allt




Fri vers av SusieQ
Läst 448 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-27 17:55



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Precis så.
Avslutningen är underbar.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2010-12-01

  Anna*
Skitsnyggt slut med massiv poäng som gör att jag både applåderar och bokmärker =0)
2010-11-28

  M.A.J.R
Riktigt bra skrivet, har typ läst den 3 gånger nu :)
2010-11-28

    Max Poisé
Förlängd är min tanke blott!

Tack för det!
2010-11-27

  Vildkärlek
Äls-kar denna
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ