Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsdikter

På kvällen
när jag är som tröttast

Det är då
jag skriver mina bästa dikter




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 875 gånger
Publicerad 2005-12-02 22:50



Bookmark and Share


  claes fredelius
När tröttheten överväldigar en kanske man släpper på cencur och kontroll och låter det omedvetna komma fram. Många poeter skriver på natten också för den tysthet och ro man då kan känna("endast tomten är vaken")
Själv skriver jag både och... Claes
2005-12-26

  rebecca d
sant? Hos mig är det på morgonen....fin liten dikt i dikten
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon