Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäsk

 

ge mig av ditt salt men skippa allt det söta,

bytt bytt för det enda jag kan erbjuda är beska. Klarar du det är du sannerligen min

man

 

brända knoppar osar knarrande steg i midvinternatt.

Stiger nu med vår andedräkt som en bön mot stjärnorna.

 

Vi valde ändå aldrig rakaste vägen, det är lätt att se

för dem som spårar oss i natten.

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-28 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3