Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Det finns öden som aldrig möts
Visor som aldrig skrivs
Människor som aldrig älskar
Själar som aldrig trivs




Fri vers av ordskalv
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-28 21:33



Bookmark and Share


  peter markurth
finns sådana, dock, deras stunder lycka har ett oändligt värde...
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv