Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville bli präst

jag ville bli präst
men de sa att man var tvungen att tro
skakade stilla på mitt huvud
och frågade 
på vad




Fri vers av Fredric
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-30 01:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag skulle svara : självklart att jag tror på Gud !!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric