Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucifer

Bröstet smärtar
klorna river sig ut ur bröstet

Smärtan är påtaglig
Jag skriker ut all ångest

Slår sönder glasdörren för en glasbits skull
Måste skära ut monstret som lever under min hud

UT! Ut ur min kropp
Jag skär och pressar ut blodet, snälla
Lämna mig ifred..

Jag orkar inte mer
Jag vill må bra





Fri vers av MissManic
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-29 12:13



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Berörande, bra!
2010-12-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Denna djävulska känsla är hemsk...du beskriver ondskan inom som ständigt vill bli befriad i smärtans stund...Berörande!!/B
2010-12-01

  Skymning Blå VIP
Du har fångat känslan bra i texten och det blir en krypande känsla när man läser.

Många känner nog så i tider när det är svårt att vara eller på annat sätt inte är till freds med sig själva i samhället där människor inte får plats.

Är det skrivet ur ditt eget perspektiv är det naket och avskalat tycker jag
Bra flyt och bra avslut av texten
AE
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic