Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de existerar där bakom bruset...


DE små STUNDERNA...

det finns broar överallt
som gränsar och för
mig till de små stunderna

det finns band som håller oss fast
trots miljoner nätter av storm

kopplingar där vi inte möts förrän
vägarna korsas av lika tankar

små hjärtan som kommunicerar genom
härdad betong och blyfattad armering

blickar som tränger genom jordskorpan
och finner vägar oändliga genom Universum

vi möts på samma plats där vi gråter ut våra
sorgsna tårar efter avsked

stigarna kommer åter mötas

det finns dofter som skapar underverk och mirakel
skratt som bringar fram fred

leenden som släcker sorg
och uppenbarelse som ändrar vår framtid

vi tror att det är över
då mörkret plötsligt hägrar

vi tror att det snart slocknar
då ljuset brunnit ned

de små stunderna där euforin krossar allt motstånd
där kärlek plötsligt skapas av konflikt

där ser jag broarna
som för mig,
dig...vi alla,

till de här små stunderna

av mening.




Fri vers av Max Poisé
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-29 15:04



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert och hoppfullt. =)
2010-11-30

  L I V
Här tolkar jag in en andlighet som jag inte riktigt läst hos dig tidigare (kanske har jag läst på fel sätt innan:)
Energier som möts, band som knyts och broar som connectar

Förtröstansfullt och varmvackert
2010-11-30

  Anya VIP
Fina hoppfulla ord.
2010-11-29

  dead_prez
Favoritmax i venen. smack. underbart.
2010-11-29

  Emme VIP
Fina rader så får mig att känna ett litet hopp..
2010-11-29

  walborg
De sju sista raderna är utmärkta och står för sig själv.
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé