Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktsljus

jagat dig genom sorgtyngda fält
du har låtit ansiktsljuset falla
där alla tårkanaler var börja på något nytt
fann vi ännu en värld

vilken i ordningen fanns inte skrivet

ruva på minnen blev en egendom
skuggan en fristad

fåtal tankar
blott agerande som reflekterade

där fanns du
utanför hjärtat
bortom pulsen
med det enda självklara
i sin egen skönhet
i sitt eget ansiktsljus




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-29 20:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket vackert skaldat
2010-11-30

  SagaArt VIP
Underbar text
2010-11-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader som andas skönhet och smärta i ett och samma andetag. Väldigt bra skrivet. =)
2010-11-30

  stenen/ Yv Ericsson
mycket fint och smärtsamt. du är grymt bra.
2010-11-29

  Emme VIP
"Där fanns du utanför hjärta".... Fint, väldigt fint...
2010-11-29

  Lena Själsöga Keijser
...ansiktsljus
det vackraste

bilder flödar strömmar stiger genom med dina ordpärlor
tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé