Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyheter

maktlösheten spred sig i mig
när jag såg på nyheternas fest

krig misshandel mördare
våldtäckter pedofiler

min reaktion var inte mycket
men var mer än jag ville

jag reste mig och gick fram
och stängde av min hjärna




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2004-07-11 00:12



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
rakt av om; maktlöshet & vad vi faktiskt
måste göra ibland, just, stänga av ! Bra !
2004-07-20

    Idun 1
Ja vi fungerar jo så för att överleva all ondska så stänger hjärnan av, skärmar av sig. Vi kan inte ta in hur mycket som helst, då skulle vi bli galna. Inte kunna ge någon hjälp heller. Så du gör rätt.
2004-07-11

  leopardia
ett slag i ansiktet över hur verkligheten ter sig. gillar beskrivningen "nyheternas fest". dock vill jag inte blunda, jag vill agera... sprida kärlek och sånt...
2004-07-11

    Agneta VIP
Här känner jag igen mig så väl.. Det blir bara för mycket av allt som händer.
Jag vill ofta bara blunda.... Men det hjälper ju inte... Men en liten stund iaf.
Mycket bra skrivet
2004-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP