Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kan det gå när man har tråkigt med dötid


Rädda mig din kulturarbetare

Jag vänder mig om för

att stirra på din rödvinskofta

En kulturarbetare av högsta rang

Som finner ro när han åker på semester

med all inclusive till Pyongyang

Skulle fördöma dig om du inte

hade rört dig så snyggt

Du går som Linda Evangelista på

En catwalk i Paris

Försöker få denna text att ha ett

vettigt innehåll

men djupet i min själ har gått stadigt

på grund

jag ska försöka att prata om klimatförändring

en stund

Kanske halkar in på några ord om hur

Knivar skär djupa sår i min själ

Men det går inte

Så snälla kulturarbetare

Ge mig en rödvinskofta och ta

Med mig till Pyongyang

Jag måste nämligen hitta elden till

Mitt intellektuella engagemang




Fri vers av Lord
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-30 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord
Lord